top of page

Bekijk onze diensten:

Tuinonderhoud

Om ervoor te zorgen dat u jaar in jaar uit van uw tuin kunt genieten, is regelmatig onderhoud aan uw tuin erg belangrijk. Het onderhouden van een tuin klink meestal makkelijk maar dit kan echter vrij lastig zijn. Vooral het juiste moment van het snoeien en maaien zijn dingen die mensen vaak niet weten.

   Omdat de natuur iedere dag verandert is een een meer jaren plan voor uw tuinonderhoud erg belangrijk. In de zomer is uw tuin op z’n mooist. De herfst brengt een heel andere sfeer met zich mee. En wat te denken van de winter, als het geheel bedekt is met een laagje sneeuw. De periode erna mogen we niet vergeten: de lente zorg voor nieuw leven. Ieder seizoen is anders, maar tuinonderhoud is altijd nodig.

    Wij kunnen op verschillende manieren betrokken blijven bij uw tuinonderhoud.Wij helpen u hierin de juiste keuzes te maken. Wel snoeien, niet snoeien, nog even wachten! Voor een mooie tuin is het noodzakelijk deze goed te onderhouden. U kunt dit zelf doen met behulp van ons beplantingsplan of door ons laten uitvoeren.

Wat kunnen wij allemaal voor U doen:

Snoeien en vellen van bomen en struiken.

Groene heggen knippen, vorm snoei.

Bladeren en sneeuw verwijderen.

Onderhoud van verhardingen.

Bestrating, tegels en terras reinigen.

De tuin schoonmaken en onkruid verwijderen.

Gazon onderhoud.

Beplanting herstellen en vervangen.

Onderhoud bedrijfstuinen:

Uw bedrijfstuin is een verlengstuk van uw bedrijf. Een verzorgde buitenruimte geeft een goed gevoel en wekt vertrouwen bij uw relaties.Bovendien geeft een representatieve toegang en een goed onderhouden beplanting uw (potentiële) klant een eerste indruk van uw bedrijf. Wij stellen u een onderhoudscontract bedrijfsgroen voor, waarin het complete onderhoud van uw bedrijfsgroen vervat is, het hele jaar rond.

Tuinaanleg

Tuinaanleg is het begin van een mooie tuin. Uw tuin wordt precies zo ingericht als u het voor ogen heeft.

Zelf je eigen tuin aanleggen is zeker geen makkelijke klus, daarom kiezen veel mensen ervoor om een hoveniersbedrijf in de arm te nemen. 

   Voor ons de aanleg van een tuin staat centraal de passende voor u en uw omgeving combinatie van uw keuze en onze expertise. U ziet vervolgens de tuin elke dag mooier worden. Stap voor stap realiseren we wat we met u hebben afgesproken. Zodat u op het "moment suprême" heerlijk in uw verbeterde of tuin kunt gaan genieten.

Het aanleggen van een tuin is iets herontwerpen wat vakmanschap en kennis vereist. De aanleg kan volgen op een tuinontwerp dat al van tevoren gemaakt is, maar het kan ook zijn dat u uw bestaande tuin wilt veranderen, of juist alleen iets wilt toevoegen.

Hierbij telt niet alleen de beplanting, maar ook de omheining van uw tuin, of juist de kleuren die u in uw tuin naar voren wilt laten komen, de ligging van het terras, de stand van de zon... Daarom is het belangrijk dat een vakman dit voor u doet. 

Tuinafval oplossingen:

1. Een groenafval container huren

Staat er een grootschalige tuinrenovatie of tuinonderhoud op de planning? Dan is tuinhout afval afvoeren vast en zeker onontkomelijk. In dat geval kunt u een tuinafval container huren. Met een container voor tuinhout afval kunt u snel en efficiënt uw tuinhout afval afvoeren. Daarnaast is een tuinhout afvalcontainer huren een slimme oplossing omdat u zelf niet meer naar de gemeentelijke stortplaats hoeft te rijden.

Huur dan eenvoudig een container bij een verhuurbedrijf in de buurt.

              2. GFT container:  

U kunt het tuinafval ook in een GFT afval container verzamelen of in grote blauwe plastic zakken.

3. Afvoer van groenafval:

Wordt apart berekend indien u geen mogelijkheid heeft om het tuinafval zelf af te voeren:

Ik reken duidelijke tarief, deze wordt als volgt berekend :

Tuinafval afvoeren – 70,00 euro/ 1,5 m3 

Als u zelf uw tuinafval wegbrengt naar bijvoorbeeld de milieustraat bespaart u flink op de prijzen van uw tuinonderhoud. Reken maar uit hoeveel u bespaart als u dit zelf weg brengt.

4. Verhakselen van snoeiafval:

      De prijs van het verhakselen hort bij werktijd + 30.00 euro extra

Gehakseld snoeihout kan prima gebruikt worden als mulchlaag (= deklaag) tussen beplantingen. Indien de aangebrachte laag voldoende dik is, zal dit de groei van onkruiden tegengaa

         Zo’n laag snippers tussen plantjes en struiken oogt mooi en bespaart u ook werk omdat ze de bodem onkruidvrij houdt. Bovendien wordt uw grond vruchtbaarder en tempert de mulchlaag de temperatuurverschillen tussen dag en nacht. En ook mooi meegenomen: u hoeft minder water te geven. Op voorwaarde tenminste, dat de laag voldoende dik is: leg een laag van 10 cm tussen heesters en bomen en een van 5 cm tussen vaste planten en rozen. Het gehakseld materiaal is ook nuttig voor de thuiscomposteerder om bijvoorbeeld te mengen met grasmaaisel.

Vraag om meer informatie:

Name*

Email Address*

Message*

bottom of page