Ervaringen

Reacties van onze klanten via Marktplaats: ( link naar de advertentie  - https://www.marktplaats.nl/u/elitsa-krasteva/13586356/  )

 

Tuinonderhoud

Via Marktplaats: 

As7 okt. '17

Tuinmannen en Stratenmakers

Elitsa heeft met een collega onze heg gesnoeid en tevens ook onkruid verwijderd. Snel en netjes gewerkt, wij zijn erg blij! Wij hebben ook erg veel tips en informatie over de verzorging van de planten in de tuin gekregen. Alles voor een goede prijs. Bedankt! Een echte aanrader!

Petra de Beurs25 apr. '17

Tuinmannen en Stratenmakers

Wij zijn heel tevreden over Elitsa. Heel stipt in haar afspraken, vriendelijk en het resultaat is een prachtige tuin. Ik kan haar iedereen aanraden.

Edith16 jun. '16

Tuinmannen en Stratenmakers

Op de schuur en een paar planten na, is onze voor-en achtertuin helemaal leeggehaald, opnieuw bestraat en opnieuw beplant. Elitsa heeft het ontwerp van de voor-en achtertuin gemaakt op basis van onze wensen. Zij heeft veel kennis van planten, heeft creatieve en leuke ideeën waar je zelf niet opkomt, waardoor zij goede adviezen geeft . Elitsa is betrokken bij haar werk, plezierig en betrouwbaar om mee te werken. Zij en haar collega's werken hard.

Piet Buijsman4 apr. '16

Tuinmannen en Stratenmakers

De afgelopen dagen heeft Elitsa met een paar man mijn tuin gerenoveerd. Het was een hele klus omdat er veel bestratingswerk was. Maar het werk is mooi geklaard. Ik ben er erg tevreden over. En als ze een dag eens later kwamen dan was afgesproken, dan werd er keurig gebeld. Vriendelijke en vooral hardwerkende mensen.

gerard20 okt. '15

Tuinmannen en Stratenmakers

Geweldige mensen leveren top werk!

nikki1 jul. '15

Tuinmannen en Stratenmakers

Elitsa en Ronald zijn kundig en heel betrokken. Ze houden tussentijds contact indien nodig en komen afspraken uitstekend na. Zeer betrouwbaar en een heel goede prijs.

Hans11 jun. '15

Tuinmannen en Stratenmakers

Nikki is echt geweldig. Wat kan die goed werken en opruimen ook! Ik ben blij, dat je hem met mij in contact hebt gebracht. Graag zie ik hem weer komen. Dank je.

John5 jun. '15

Tuinmannen en Stratenmakers

Elitsa en collega hebben onze tuin een prima opknapbeurt gegeven. Ze werken erg hard en spreken van te voren af wat wel en niet gedaan hoeft te worden. Elitsa gaf zelfs per email nog extra tips voor ons gazon dat ze helemaal opnieuw had ingezaaid. We zijn erg tevreden over ze en kunnen haar aanbevelen bij anderen.

Ingeborg29 mei. '15

Tuinmannen en Stratenmakers

Elitsa is prettig in de omgang en heeft hard en goed gewerkt in de tuin. Ze vraagt goed hoe je het hebben wilt en werkt goed door. Zij en een collega hebben het terras onkruidvrij gemaakt, wat klimmers in de tuin bijgesnoeid. De border weer netjes gemaakt en wat planten daar verwijderd. Ik zou haar zeker aanbevelen.

Daan27 okt. '14

Tuinmannen en Stratenmakers

Elitsa en haar partner zijn fantastische, eerlijke en hard werkende professionals. Verstand van tuinieren, eigen initiatief en betrouwbaar en een hele goede prijs! Daniel, Vijfhuizen

de mos25 jun. '14

Tuinmannen en Stratenmakers

Wat kan Elitsa kei hard werken zeg. De tuin ziet er weer top uit. Heel erg blij mee. Volgende keer weten we Elitsa weer te vinden. Bedankt Elitsa! Saskia

Malmberg16 jun. '14

Tuinmannen en Stratenmakers

Super blij ben ik dat we met Elitsa hebben afgesproken om ons te helpen met onze tuin. Ze is heel precies met de afspraken die ze maakt, ze weet waar ze het over heeft en pakt enorm aan. Wat een groot verschil tussen hoe de tuin er bij lag en daarna. Ik zou haar van harte aanbevelen!

Barbara4 okt. '13

**Elitsa en haar collega hebben fantastisch werk verricht ! Er was al jaren geen onderhoud aan onze enorme tuin ( 350M2 ) verricht en dat was te zien. Alles was dichtgegroeid en met de aankomende herst lag er ook al overal bladafval en mos. Zowel Elitsa als haar collega hebben 2 dagen lang achter elkaar keihard maar fantastisch werk verricht ! Ik wist niet wat ik zag toen ik na een paar uur 's in de tuin ging kijken. Ik kreeg advies over toekomstig onderhoud van de tuin en uitleg waarom bepaalde planten geen bladeren meer hadden. Meteen al afgesproken dat we graag willen dat ze in het voorjaar weer komen ! Superharde werker, enorm aardige mensen, betrouwbaar..absoluut een aanrader ! DANK JULLIE WEL !!! **

Carolina24 sep. '13

Tuinmannen en Stratenmakers

Ik kan Elitsa echt aanbevelen! Ze heeft verstand van zaken, werkt snel en netjes. Onze tuin is weer winterklaar. Heel fijn.

AnkeL24 mei. '13

Tuinmannen en Stratenmakers

Elitsa is een geweldige tuinvrouw. Zij heeft zowel bij mij thuis tuinonderhoud gedaan als bij mijn moeder en in de tuin op mijn kantoor. Allemaal naar tevredenheid. Ze werkt heel hard, neemt nauwelijks pauze en heeft verstand van zaken. Ze geeft ook desgevraagd adviezen over het bijhouden van de tuin. Ik kan haar van harte aanbevelen. Anke / Haarlem

MWijde5 nov. '12

Tuinmannen en Stratenmakers

In 6 uur heeft Elitsa De voortuin onkruidvrij gemaakt en planten uitgedund zodat het er weer als nieuw uitzag. Heel fijn. Elitsa komt afspraken na en werkt hard. Wij vonden het heel plezierig om samen te werken.

jepsen6 jun. '12

Tuinmannen en Stratenmakers

Elitsa kwam, zag, en ging samen met een collega aan de slag. Na 2 dagen hard werken was mijn grote (150 m2) door onkruid overwoekerde tuin weer schoon en opgeruimd. Zakelijk, betrouwbaar en deskundig. Eigenlijk moet ik dit helemaal niet zeggen,  want dan krijgt ze het nog drukker en kan ze mij misschien niet meer helpen. pertie 

Baehr6 nov. '11

In een ochtend heeft Elitza samen met een collega de heggen gesnoeid en veel onkruid geruimd. Beiden hebben het heel goed gedaan en ik heb hun werk zeer op prijs gesteld. Malie

Donald26 okt. '11

Ons voortuintje kon wel weer eens een opknapbeurt gebruiken. Door alle positieve beoordelingen op marktplaats hebben we voor Elitsa gekozen. Er moest flink wat onkruid verwijderd worden, en alle planten moesten flink gesnoeid worden. Elitsa was in 3 uurtjes klaar, en onze voortuin ziet er weer erg net uit! Echt een aanrader dus! Wij zullen zeker vaker gebruik maken van haar diensten.

Sylwia21 okt. '11

Ik ben erg tevreden over het werk van Elitsa! Ze is bij ons al 3 keer geweest. Ze werkt snel en zeer goed. Verder is ze een aardige en eerlijke persoon.

Marianne Vermeule20 okt. '11

Elitsa is werkelijk fantastisch. Zij werkt heel hard en ook grondig. Wij zijn heel blij met haar en voor ons is het echt een blijvertje. Dan hebben wij de komende jaren een prachtige tuin. Bovendien is zij ook nog heel aardig.

emilie20 okt. '11

Ook ik ben erg tevreden, een zeer bescheiden hard werkende vrouw die weet waar ze het over heeft een topper dus.

M.Hessels14 jun. '11

Ik ben erg tevreden over het werk van Elitsa! Zij heeft samen met een collega in 2 uur tijd mijn voortuin, die ongeorganiseerd was en eruit zag als een jungle, helemaal netjes gemaakt en gesnoeid. Ze weet van aanpakken en is betrouwbaar!

Maus16 feb. '11

Elitza heeft onze tuin keurig gesnoeid, onkruid vrijgemaakt en keurig opgeruimd. Zij is een harde werker. Wij zullen in de toekomst zeker vaker gebruik maken van haar diensten. Babette

LYKM23 dec. '10

Aardig en eerlijke persoon, werkt hard en komt op tijd, volgend jaar hoop ik haar tuinwerkzaamheden te beoordelen maar dat zit wel goed denk ik!

Juan10 dec. '10

Ze heeft mijn tuin weer winterklaar gemaakt en ik ben heel tevreden over het werk! Dank je Elitsa. –Juan

liesbeth9 dec. '10

Elitsa heeft onze tuin weer winterklaar gemaakt. Wij waren erg tevreden en vragen haar voor het voorjaar zeker weer.

Guido10 okt. '10

elitsa heeft onze tuin keurig gesnoeid, onkruidvrij gemaakt en goede adviezen gegeven over beplanting en ongediertebestrijding. De gemaakte afspraken werden keurig nagekomen. Wij zijn heel tevreden over het werk. Jolanda

 


Heeft u ook een geweldige ervaring gehad met Hovena?

Deel uw ervaring met ons en help anderen om ook van onze diensten te genieten.